1% vs 99%

От сряда, 18 януари 2017 0 Няма етикети Връзка 0

Преди малко попаднах на тази снимка и държа да я споделя, защото я намира за супер важна.

Този кадър е най-честното и вдъхновяващо, забавно и откровено нещо, което съм виждала от много време насам! Аз съм мега-фен на различни слогани, които пропагандират положително отношение към тялото и себе си изобщо, напоследък обаче намирам, че летящите brace your curves или love yourself са също толкова спорни, колкото fit is the new sexy или strong is beautiful. Зад обичай извивките си, често се крие мързел и немарливо отношение към себе си – всякаква липса на спорт и движение и ужасни хранителни навици. Зад силното е новото секси пък често се крие вманиаченото на тема спорт, фитнес, хранителни режими на ръба на гладуването и т.н.

Няма да задълбавам по темата, защото 1 – вече съм писала многократно и 2 – тя е бездънна яма.

Искам обаче хубаво да погледнете тази снимка – браво на това момиче за куража да покаже „дефектите си“ пред интернетската аудитория, която е готова да разкъса всеки, който не срещне 100% одобрение (а да те харесват всички, винаги и то на 100% – е невъзможно).

Мисля и преди съм казвала – основната цел на телата ни е да ни помогнат да направим всичко, което искаме в този живот – един вис основно транспортно средство. Как ги поддържаме обаче – си остава наш избор и е въпрос на добра организация и мотивация. Има и моментът късмет от генетичната томбола, но в повечето случаи става въпрос за наистина дисциплина и грижа.

Снимка: annavictoria от Instagram

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *