Тяло, ръце, лице

Не съм предполагала, че ще стана фен на комбинираните кремове, които работят за тяло, лице, ръце, но ето този тук определено ми допада, особено когато трябва да пътувам, защото вместо 3 нося само 1 опаковка.

Не винаги обичам да пооставам след събития, защото започвам да губя интерес към сюжети „виж къде бях и виж какво ми подариха“. Предпочитам да напиша няколко реда, след като съм ползвала продукта и имам адекватно мнение за него. Но пък ето ви 2 снимки от лятото, докато бях с една смешна накълцана прическа и от жегата приличам на спаружено мушкато, но както и да е.

Сега по същество: от серията Nutra Effects на Avon най-много ми допадна крема за лице, тяло и ръце, защото попива лесно, бързо и оставя наистина едно приятно кадифено усещане, като кожата не лепне и можеш да се завреш в скини джинсите си веднага, без да се налага да залепваш около 10 пъти за крачолите.

В момента съм на 2-ра кутия, която е към края си, така че предстои 3-та. Останалите кремове за тяло също са приятни, то този в кутията е моят личен фаворит 🙂

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *