Сушене

От сряда, 22 октомври 2014 3 Няма етикети Връзка 0

Всеки път, когато получа beauty  подарък за ревю в блога съм раздвоена: една част от мен подскача и вика ЙЕЙ, друга част от мен започва да се чуди как да го представи по вълнуващ или поне полезен начин.

Сега например: как да опиша сешоар по вълнуващ начин, м? няма и да се опитвам – само ще кажа, че Braun правят много добри сешоари! И стария ми сешоар е Braun и съм толкова доволна от него, че въпреки идеалната работа на новия – нямам намерение да го изхвърлям.

За Braun Satin Hair 7 – мога набързо да кажа следното:

Ако един сешоар можа да бъде класифициран като хубав/красив или сходно – този покрива изискванията

Малко по-тежък е от стария ми Braun

Работи на степени и режими – аз имам голяма ръка и нямам проблем да го управлявам, предполагам са дете би било по-сложно. Казвайки това може би трябва да уточня, че Ади Б. си прибра „стария Braun“ в едно от шкафчетата си.

Има дуфузер (или както се казва) и такава човка (или там както се казва, предната част – вижда се от снимките, май?) и насочва добре струята – т.е. ако можете сам да се изправяте с четка е идеален. Аз пробвах на косата на Ади Б. – много добре ни се получи.

На максимален режим – топлина и сила – успява да изсуши косата ми напълно за 3-4 минути

Друго не знам какво да ви кажа. Въпроси?

 

3 Comments
 • ДИ
  октомври 23, 2014

  Как изглежда дифузерът? Питам, за да преценя дали става за къдраво-чуплива коса 🙂

  • Ана
   октомври 27, 2014

   Привет – така и не ми остана време да го снимам и да ти го покажа, но виж тук: http://www.braun.com/global/hair-care/satin-hair-dryers/satin-hair-7-sensodryer.html – според мен става – значително по-голям и удобен е от дифузерът от стария ми сешоар (преди да родя и аз бях с чуплива коса)

 • ДИ
  ноември 5, 2014

  Здравей отново, 1 седмица по-късно 🙂 Мерси, точно такъв дифузер ми трябва! От другия вид не са ок за моя тип коса. Между другото не знаех, че след раждане може да ти се изправи косата – буквално 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *