Реши се

От събота, 27 септември 2014 5 Няма етикети Връзка 0

В моя женски кръг това е една от най-очакваните книги. И макар, че вече я прочетохме в оригинал на английски – сега ще си я препрочета, за да затвърдя знанията.

Реши се – на Шерил Сандбърг, от Ciela

И такава гордост, че и аз участвам в премиерата на точно тази книга в България.

5 Comments
 • styleinspiratrice
  септември 27, 2014

  Нямам търпение и аз да я прочета тази книга! И без това съм в някакъв много преходен период в момента…

 • Марто
  октомври 2, 2014

  Ей, вчера докато се разхождах из центъра, не знам къде точно, не мога да се сетя, бях умислен и се движех на автопилот, минах покрай някаква книжарница и тази книгата веднага ми привлече вниманието. Зърнах я само с периферното си зрение, а ми се видя доста интересна. Помислих си: браво, някой си е свършил добре работата, я да вида за какво иде реч. Е когато прочетох заглавието… край. Викам си: ауууу поредната простотия за жени тип Хорхе Буркай ( не знам въобще, дали има нещо общо, никога не съм чел нищо на Буркай 🙂 ), но така си помислих. Пак някакъв гуру ще дава напътствия на хората за щастлив и успешен живот. Егати простотиите, хората още ли четат подобни работи. 🙂
  Естествено вероятно бъркам, но така си помислих тогава. Въпреки че сега когато прочетох подзаглавието, стигнах до извода, че има малко общо с Буркай, но пак ми се вижда простотия- жени, лидерство, еманципация, феминизъм, амазонки, лесбийки, дискриминация, ЕС, квоти, 40%, Вивиан Рединг, гледайте си работата.
  Имаше една мацка, от Гугъл ли, от Фб ли беше дето водеше лекции в женският TED 🙂 смех- има ТED за всички, има и TED само за жени, това ми е нещо, като гей олимпиадата 🙂 – има нещо нездраво 🙂 … а да, мисълта ми е- да не е същата? Не си спомням, тя какво твърдеше, май че няма дискриминация и че проблема е в жените, може и да бъркам, не си спомням вече? Ако е същата жена и не бъркам, а така твърди, книгата сигурно е хубава.

  ps: … а аз колко съм зле. 🙂

  • Ана
   октомври 3, 2014

   Марто, понякога като ти чета коментарите се питам на каква експериментална дрога си, честно! 🙂
   Шерил Сандбърг има TED talk – https://www.youtube.com/watch?v=18uDutylDa4
   и всъщност е много права, за много неща

 • Марто
  октомври 3, 2014

  А отдавна не пипам. Може да пръскат нещо от самолетите.

  • Ана
   октомври 3, 2014

   а това кемтрейлса е голяма работа 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *