Поредна нова посока

От събота, 12 октомври 2013 0 Няма етикети Връзка 0

_DSC0093

Тези от вас, които хвърлят по-често око на блога най-вероятно са забелязали, че напоследък никаква ме няма. Сега ще ви обясня защо – защото нямам време и търся нова посока.

Вярвам, че има две сигурни неща в живота: промяната и смъртта. И понеже най-лесно мога да затворя и погреба този блог, предпочитам да приема новото предизвикателство и да продължа живота му, но да го променя и да намеря нова и по-интересна посока.

През последните години много се промених: предпочитам да снимам, вместо да позирам, предпочитам да разказвам за интересни истории вместо за модни тенденции, предпочитам да показвам други хора, вместо да акцентирам върху моя (напоследък твърде скучен, натоварен и пълен със сложности) личен живот, предпочитам да разказвам за хора, които ме впечатляват и вдъхновяват.

И не на последно място: предпочитам да инвестирам в пътешествия и приключения, отколкото да харча за дрехи и обувки, даже това лято в Лондон отказах предложението на Александър да ми подари чифт Christian Louboutin-ки.

И нека пътешествието започне сега!

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *