Подарък изненада

От четвъртък, 17 ноември 2011 1 Няма етикети Връзка 0

Поуката от деня – пожелавай си нещо хубаво, докато си бръснеш краката, защото шанса да се случи се увеличава!

Казано горното може би има нужда от пояснение – началото на лятото бях поканена на представянето на новата самобръсначка Gillette Mach 3 Sensitive и понеже ми предстоеше ходене на море завърших поста за този продук + партито с молба за съвет за изпитана самобръзначка. На следващия ден получих подарък – самобръсначката от рекламата с Джей Ло. Между другото я препоръчвам горещо – за сега е единствената, с която не съм се порязала нито веднъж и не ми дразни кожата.

И така до днес – докато си бръснех краката и се сетих как денят, в който получих подаръка си от Ирина & co беше инфарктен – имах адски много ангажименти и се очертаваше да стягам багаж за море през нощта и изобщо нямах време да ходя на пазар за нещата, които бях забравила – начело с бръсначката. Колко е хубаво да получаваш подаръци неочаквано, нали?

И буквално минути след това получих тази тайнствена кутия:

Излишно е да обяснявам колко обичам подаръците и изненадите, нали?

А в кутията се оказа, че има ето това – комплект Gillette ProGlide добре дошло предвид честите ми спорове с Него, че не се бръсне редовно и боде ужасно 😉

Малко ме е яд, че му показах комплекта – можеше да ме спаси на Коледа – сега трябва да измисля друг подарък.
По-интересното обаче е това, което беше под комплекта – заигравка с думата Glide! Изненада – кънки за лед!

Благодаря отново на Ирина и колегите й, които откриха сезона на Коледните изненади 🙂 Сега ми остава само да си намеря учител и компания за каране на зимни кънки. Идеи?

1 Comment
  • пламен шопов
    ноември 17, 2011

    добре че не си с брада:)))

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *