Месечен цикъл

От четвъртък, 11 септември 2014 2 Няма етикети Връзка 0

Септември, месецът на модата, когато всички дават най-доброто от себе си, аз пиша на тема, която лесно може да се определи като диаметралната противоположност на всичко, което модният свят представлява: месечният цикъл!

Страдам от ужасно тежък PMS и имам болезнен цикъл и тъй като никога не съм имала проблем да говоря открито за неща от ежедневието ми, които минават за неприятни знам, че голяма част от жените около мен имат същите проблеми. Ставам раздразнителна, боли ме глава, подувам се като балон, задържам твърде много течности, не мога и да си помисля да облека всичко, което искам, а само определени дрехи и изобщо около седмица всеки месец животът ми е чиста проба кошмар. Като добавим и честите кръвоизливи – нещата стават още по-гадни. Така че маркетингов трик или не, но всичко, което ми обещава добра защита бива пробвано – сега тествам и новите Always, на чието представяне бях миналия месец и определено съм доволна. Ще пропусна подробностите, но като казвам, че са повече от ОК и наистина няма протичане – мисля, ме разбирате.

Събитието беше забавно, защото излезе извън обичайната схема: представяне на продукт с известно лице. Да, известно лице имаше – това на Поли Генова, но представянето беше кратко и по същество, а последвалата увеселителна програма в студио Йога Мандала беше буквално свързано с висене с главата надолу (добър ход за доказване на слогана на бранда: до 100% защита дори с главата надолу). А аз бях с мисия: да се запозная с Поли Генова, да й пратя много поздрави (от напълно непознато дете – дъщеря ми, известна вече като Ади Б.) и да й кажа, че е стра-хот-на.

В момента Always и Тялото организират игра с награда уикенд за 2-ма, само трябва да споделите видео или снимка, така че ако обичате този тип занимания – давайте смело.

2 Comments
 • Марто
  септември 11, 2014

  Ми, ако искате аз 🙂 🙂 🙂

  • Ана
   септември 11, 2014

   мисля, няма нужда 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *