Кратко ревю за Ahava

Миналата седмица постнах в Instagram една снимка на станалия ми напоследък любим крем за ръце Ahava mineral hand cream и поради няколкото запитвания за коментар – ето, сбито и накратко какво използвам напоследък на Ahava:

Започнах именно с Ahava mineral hand cream – имах го като подарък, заедно с няколко други тестера в goodies bag-a на Жена на годината на сп. Grazia, където бях благодарение на и в компанията на дамите от Fashion days. Оставих тестера за ръчната чанта и доакто търсех крема за ръце, в крайна сметка си купих комплкта тук, по-долу за ежедневна употреба. Като цена излиза рентабилно и като цяло си струва всяка похарчена стотинка.

94111001

Междувременно пробвах и тестерите на останалите продукти, но бидейки най-разсеяният човек на света изхвърлих опаковките, вместо да си ги запазя, за да си купя каквото ми хареса най-много.

Започнах да използвам кремовете преди няколко месеца, докато още беше студено и кожата ми страдаше от сухотата причинена от/след зимата) и въпреки, че обикновено съм от много до средно скептична по отношение на магическите свойства на козметиката, от тази съм повече от доволна, защото: текстурата ми допада, разнася се лесно и бързо, изсъхва/попива бързо, оставя приятен аромат, който в никакъв случай не се натрапва, а кожата ми определено изглежда добре и я чувствам подхранена, спокойна, някак по-плътна и гладка.

Ahava се продава само в аптеките и обикновено като комплекти, което в началото ми беше странно, но после свикнах с идеята, че се снабдяваш с няколко неща на веднъж, вместо да комбинираш и мислиш кое с какво и как да напаснеш.

Бонусът на тази козметика е, че се използват минералите и микроелементите от Мъртво море, които освен всички останали благини,  запазват и младостта на кожата, елиминират агресивното влияние на околната среда и т.н.

Забележка: продуктите – с изключение на първоначалните тестери, както е описано по-горе, съм си закупила самостоятелно и никой не ме е молил да пиша ревю.

Снимки: от сайта на Ahava, защото откровено ме домързя да снимам

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *