Йоана

От вторник, 24 март 2015 0 Няма етикети Връзка 0

Няколко пъти до сега започвам да пиша за Йоана, но все ми се получават едни сълзливи публикации и се отказвам. За това сега по същество!

Ако не знаеш коя е Йоана, значи или живееш под камък или не готвиш, никога не си готвил и никога не ти се е налагало да търсиш рецепти онлайн!

1425558495_yoana

Е, сега освен онлайн рецептите на Йоана ще са и в книга – „Аромати от сърцето на дома“ – първата й кулинарна книга с авторски рецепти (и снимки), за която знам отдавна и нямах търпение да излезе от печат!

Представянето на книгата ще бъде на 26 март, четвъртък, от 18:30 часа в книжарница Хеликон на Витошка. Ако спра да кашлям като магаре до утре ще ида, за да си взема книгата, един вид лично.

Запознах се с Йоана в същия ден, в който се запознах и с Яна и никога, ама никога не съм си и представяла, че ще станем приятелки. Положението е малко, като да се започнеш с детския си идол и не само, ами в един момент да се окаже, че пиеш вино, споделяш си разни неща от живота и ходиш на гости на вечеря в същия си този детски идол!

Освен прекрасен човек, невероятен кулинарен майстор, страхотен фотограф Йоана е е част от нашето TEDxMladostWomen семейство с една от най-трогателните TEDx лекции, които някога съм гледала и слушала и на която винаги плача, много.

Ако искаш да се запознаеш с Йоана – горещо те съветвам да идеш на някой от курсовете, които води в кулинарното училище на сп. Меню – аз ходих на испанска кухня и това беше една от най-хубавите недели през живота ми!

Радвам се много, че онзи ден събрах куража да й кажа, колко много й се възхищавам и разменихме координати, както и съм благодарна на съдбата, че ни събра и тя е част от моят малък космос!

 

 

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *