Живот като сборна касетка

От събота, 18 октомври 2014 4 Няма етикети Връзка 0

Напоследък животът ми е като сборна касетка – от всичко по малко. И колкото и да ми се иска да разкажа всичко – не успявам, защото изминалия месец между работа, събития. Лични ангажименти и всичко останало – не ми остава много време за блога. За това сега набързо – разказ по картинки, без каквато и да е хронология:

Kinder Surprise – получих тази кутия, пълна с подредени играчки и докато се чудех къде да я прибера – Ади Б. реши кардинално проблема – разлепи ги, по примера на Ади (така става, когато висиш 4 часа в задръстване в опита си да стигнеш до авиошоу)

Versus и новата колекция – всъщност вдъхновена от старите скици на Джани Версаче от 80-те години

Сънувах, че организирам парти – изглеждаше ужасно реалистично, сега си търся повод, за да организирам такова (изглеждаше като pin board от Pinterest)

0

Животът на блогъра понякога е изпълнен с изненади и неочаквани подаръци

Vichy представиха новия си крем против бръчки – ревю ще пиша по-натам, защото в момента имам други кремове и ще си закупя този едва когато свършат. Подариха ми такъв за смесена кожа (моята е суха), така че ще го дам на сестра ми и после (ако благоволи да ми сподели) ще разкажа нейните впечатления

Lidl България пак направиха велико събитие а ла „ТВ реалити“ – подробности предстоят, както и вече мога да разкрия кой е „специалистът“, с когото ходих на пазар – Таньо Шишков. Очаквайте поредица от постове посветени на кулинарията, пазара и вкусни приказки за храна.

Ади Б. направи дебют на събитие – M&S и намаза лилаво-сребристи принцески обувки.

 

С Ади, Петя & Яна цяла седмица ходим в комплект нагоре-надолу по събития…

И за финал – завърнах се към ПР-стването, пък било то и само заради този фестивалposter70x100

4 Comments
  • Марто
    октомври 20, 2014

    Всичко в една седмица ли, ми че много стрес 🙂 А и това с авиошоуто си беше ненормална работа 🙂 То се оказа истинско мъчение да отиде човек, но за сметка на това- почти невъзможно, да си тръгне 🙂 Аз изобщо не знам, как се озовах там ( някаква космическа архитектура си беше 🙂 )- принципно хич не ме влече, но така се наредиха нещата.
    Иначе плаката на SOfia Independent e много добър. Това заради столчето 🙂

    • Ана
      октомври 27, 2014

      моите седмици напоследък са все така – пълната лудница в живота на един пътуващ цирк!
      за плаката на So Independent – много харесвам човечето, чакам да има развитие, иначе е дело на Владо http://www.imdb.com/name/nm0865383/

  • Ади Василева
    октомври 24, 2014

    Една седмица с Ана <3

    • Ана
      октомври 24, 2014

      🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *