Чаена церемония

От петък, 5 септември 2014 8 Няма етикети Връзка 0

Тази чаена церемония беше различна, защото беше дълга и с образователен елемент. Lidl отново намериха добър начин да представят тематичната си азиатска седмица, без нито веднъж всъщност да се спомене бранда и предлаганата храна в магазините в този конкретен момент. Поздравления за организацията и елегантното събитие!

_MG_9193

Нямам никакво намерение да ви разказвам за чаената церемония – препоръчвам ако ви е интересно да посетите Урасенке България и да разберете повече на място. ще ви покажа само снимки:

 

Аз планирам да се върна пак, включително да мина процедурата по обличане на кимоно.

 

8 Comments
 • Теди К.
  септември 5, 2014

  Правила си промени по дизайна и всичко изглежда мега стилнооооооооооо <3
  А снимките са прелестттт .. направо нз…

  • Ана
   септември 6, 2014

   Много благодаря 🙂
   снимките от чаената церемония са направени от професионален фотограф – и аз поснимах, но не тези просто са стахотни и изобщо не използвах моите 🙂

 • Марто
  септември 5, 2014

  Аз някога съм чел “ Шогун“ та ми е останало в главата, че чаената церемония е голяма работа. Това на последната снимка зеленото ли е чая, ми че той много гурме. Аз ако седим два часа на земята да и гледам символиката и накрая ми сервира това ще и го нахлупим на главата, ама това е щото съм прост 🙂 Японците са голяма работа- мъжете си порят коремите и гледат как растат камъните, а жените вратовете и слушат много мъжете си. Англичаните пък пият чая с мляко. Аз тази година поживях малко в Англия, та и аз така се научих да го пия- много е хубав. И по кръчмите много пият. Тези като влязат в кръчмата събота, след ставане и излизат чак в неделя следобед. Може някой да отиват и още в петък след работа, знам ли ги. Иначе в неделя след 15 примерно е мъртвило, сам си пием в целия пъб. Тези явно така го правят- пиеш петък, събота и неделя до към 14, 15ч. отиваш лягаш и понеделник пак на работа. Хубави хора, а и Фалкао е в Манчестър.

 • Teia Ted
  септември 5, 2014

  Прекрасно преживяване!

  • Ана
   септември 6, 2014

   Страхотно беше, наистина! 🙂

 • Dani Dineva
  септември 5, 2014

  Страхотно изглежда! Съжалявам, че не успях да присъствам и аз, но съм сигурна, че следващият път ще успея да се включа. Поздравления, Ани за изчистения дизайн 😉

 • ltinuviel
  септември 24, 2014

  Страхотно! 🙂
  Обличането на кимоно е нещо много яко! Особено с долното кимоно, оби и всичко останало. Аз съм голям фен на японската национална одежда и също си мечтая един ден да се облека. Но като си знам фигурата, най-вероятно ръкавите ще са ми къси и едвам ще ми покриват лактите 😀 А ако ме пуснат пред един гардероб със всякакви видове кимона, не знам дали бих могла да си избера :))

  Да пуснеш снимки с кимоното 🙂

  • Ана
   септември 27, 2014

   сега остава само време да ми остане и да стигна до кимоното, обезателно ще се похваля после 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *