Флора и фауна

От сряда, 26 ноември 2014 6 Няма етикети Връзка 0

Обожавам брошки, особено ако представляват буболечки или животни и са големи, тежки, шарени и с много камъни.

6 Comments
 • Марто
  ноември 26, 2014

  И аз съм размишлявал за буболечките. Готини са, защото са малки, ама ако бяха големи- щяха да са страшни. Има един бръмбар с едни рога като на лос, не знам как се казва, трябва да питаме Берон 🙂 ми ако беше и толкова голям? Или богомолка, една глава над мен, това като извънземно. И ми отхапва главата. А защо пък да ми я отхапва? И тук има нещо, но това друга тема… принципно интересно би било, да се пробва с извънземно, но знам ли. Или пък мравките да са колкото кучета, това са много агресивни насекоми, гледал съм по телевизията, как изяждат крокодил, военните ги изучават, и логистиката им страшна. Та така за буболечките, калинките са супер, а пчелите правят мед.

  • Ана
   ноември 27, 2014

   Мартине, човек, къде се отнесе, не знам! Аз за брошки писах/снимах. Ти гигантска богомолка за съвкупление сложи. Малко ме объркваш с тези коментари, понякога, иначе са супер – щото са по-дълги от които постове и някак ми пълниш блога със съдържание, за което благодаря.
   За размера на бубите мога да ти кажа, че те не могат да станат по-големи, защото нямат скелети, подобно на бозайниците, а имат екзоскелет, който при сегашната гравитация на Земята не може да стане по-гол, защото ще ги смачка. Ако обаче гравитацията намалее – тогава тези буби ще станат по-леки и респективно екзоскелетите им ще могат да стават по-тежки, което значи и по-големи.
   Така че практически е въпрос на време.
   (изобщо не знаех, че знам такива неща, малко се стреснах от количеството информация побрано в главата ми)

 • Marto
  ноември 27, 2014

  Ей супер звучи, екзоскелет, гравитация, гигантски буболечки. Това си е като за филм, horror- фантастика. Чух, че Въргала спечелил Б.Б. значи има пари и може да му пуснем оферта да го продуцира 🙂 То имаше за едни растения- Трофиди, може би, страшен бил, аз първата част я гледах, но не мога, да се сетя по каква причина не гледах и втората, но ще го изгледам, или по добре ще прочета книгата, или пък нито едното… каквото стане.
  А да, брошките са супер 🙂

  • Ана
   ноември 28, 2014

   ако Влади въргала продуцира филм за гигантски буби ще има – нацепени батки, йо!
   не го виждам, сори. дай друга идея, пиши сценарий, мога да ти изходатайствам с някой американски продуцент, или поне да се пробвам да ти изходатайствам

 • Marto
  ноември 28, 2014

  Супер, ще може ли да уредиме и Том Круз

  • Ана
   ноември 29, 2014

   за Том Круз – до където ти стигнат партие, разбирай се с продуцента!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *