Училище по фризьорство

От понеделник, 1 февруари 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Познавам хора, които решават да работят като фризьори, маникюристки, масажисти или бармани, докато си намерят „сериозна“ професия – примерно такава на бюро, от 9 до 6 и т.н.

Но познавам и хора, които зарязаха сериозната работа на бюро от 9 до 6, за да се втурнат да преследват мечтите си и да стават бармани, фризьори и т.н.

700_0126

Казвам всичко това, защото в Училище по Фризьорство L’Oréal срещнах жени и мъже на различна възраст, които са решили да поемат по мечтан или нов път, както и да научат нещо ново и да се усъвършенстват и дават всичко от себе си.

700_0123

Освен да се учите можете и да посещавате Училище по Фризьорство L’Oréal и като клиент – за контакт и подробности в сайта или в официалната Facebook страница Училище по Фризьорство Л’Ореал България.

Вече мина около месец и половина, откакто получих покана да посетя дамите от Училището по фризьорство и освен да се сдобия с прическа – в моя случай буклички, които с радост носих 3 дни, да се запознаем, да си побъбрим, да разпитвам за продукти и услуги и да получа подробни обяснения относно последните тенденции и продукти. За пореден път никой не се ентусиазира на обяснението ми, че искам някой ден да стана руса – карма, какво да правя.

700_0145

 

 

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *