Тестване

От вторник, 2 септември 2014 4 Няма етикети Връзка 0

Когато в магазин/аптека помоля за тестер на един продукт, а ми дадат повече, за да имам да пробвам и да избера най-подходящ и ми обърнат внимание повече от няколко секунди – се радвам като дете на безплатен десерт!

Обикновено съм свикнала на отговори от типа „Ми тестери нямаме“ или още по-любимият ми: „Даваме тестери само на клиенти!“ така, ами как по дяволите да ви стана клиент, като не мога да пробвам? Или още по-добре: каква сума трябва да похарча, за да ме удостоите с внимание и тестер?

Та както и да е – в кварталния магазин от типа „вносни препарати“, където между марсилските сапуни, кърпите за всякакви повърхности и всевъзможните препарати щанда за козметика става все по-голям – забелязах продукти на ziaja, за които бях чела в някакво списание, но даже не помня кое и какво точно, но в главата ми започнаха да се въртят неща като еко, био, природна козметика. И така, момичето се оказа свръх мила и вместо един тестер на един крем, за който помолих се сдобих с всички тези по-горе.

За сега пробвах phyto active крем за лице, който е посочен за подходящ за кожи с разширени капиляри, т.е. за моята розацеа би следвало да е идеален!

Очаквайте продължение с подробности.

 

4 Comments
 • Галина
  септември 2, 2014

  Аз само да кажа, че нямат нищо натур и био 😀 Не знам защо си останала с подобни спомени 😉

  • Ана
   септември 2, 2014

   ами значи съм с идеално промит мозък от четене на женски списания, тюх! значи ще се наложи да се чете подробно на гърба на тестерите! (малко мис е спихна ентусиазЪма 🙂 )

 • Eli
  септември 3, 2014

  И аз мернах тестери на Жая, но не ми е интересна тази марка и това е… Иначе вече като искам тестери (което е рядко), ходя на места, където знам, че обслужването е на ниво. Спестявам си мъките, нищо, че се размотавам малко повече 🙂

  • Ана
   септември 3, 2014

   Нищо против размотаваането нямам, но имам проблем, че като се сменят продавачките – и нивото на обслужване често се променя 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *