Твоите лични вдъхновяващи мисли

От сряда, 5 октомври 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Всички го правим (кой повече, кой по-малко) – харесваме, споделяме и коментираме под красиви картинки с вдъхновяващи мисли, споделяме ги из профилите си в социалните мрежи, правим си цели колекции в Pinterest.

creativity-is-intelligence-having-fun-2

Дали са саркастични коментари по повод кармата, която знае адресите на всички, които са ти причинили страдание; дали е поредица окриляваща жените мисли, произведена от някои лайфстайл коучка, която по този начин колонизира женското народонаселение присъстващо във Facebook; дали са фешън-съветите на някое модно списание; дали са насоките за правилно отглеждане на децата на сайт за родители… вариантите са безброй!

creativity-is-intelligence-having-fun

И ако до сега само сте ползвали чужди летящи мисли, подредени и сглобени с красив шрифт на фона на живописни гледки – то можете спокойно да си направите своя собствена продукция, отнема между 1 и 5 минути на парче, ако сте по-светнати и пъргави от мен – може и до 30 секунди да ви стигнат! Инструментът е онлайн и се казва Canva и има безплатна версия, която дава възможност за умерено развихряне на въображението!

Успех и да не забравяте да споделите какво сте си изработили после!

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *