Старт с гръм и трясък

Вчера вечерта по това време бях с ето тази каска:

Не, не е най-откачената ми покупка нито абсурднен аксесоар – а е малък спомен от откриването на първият офис на Discovery Networks в България.

Мястото: Галерия Индустриална – на улица Индустриална – съвсем неочаквано място за галерия, а помещението е страхотно.

Специален гост: водещия на „Строителни постижения” Дани Форстър – сещате ли се – момчето с очилата (поредният приятно откачен водещ, който прави поредното супер интересно предаване на Discovery!) който обикаля света и показва сгради, мостове, кули, тунели и какво ли още не, което скоро време надали ще имаме шанса да видим построено в България. Понякога ставам да се разхождам по средата на предаването му, защото ме е страх от високо, а този човек се катери по нечовешки високи сгради.

Супер усмихнат и естествен човек е на живо (няма да правя съпоставка с родни звезди, за да не си развалям настроението). Даже имам снимка с него, която някъде се е загубила по трасето но с гордост ще си я постна като част от поредицата #celebritymoment – така де – един тв водещ до друг 🙂 Докато се опитвах (в тясна пола до коляно) да се покатеря и да седна на летвата пред фото-тапета на София имах странното чувство, че всеки момент ще падна по очи и тогава атракцията на вечерта няма вече да бъде рязането на дълга дъска с флекс – вместо на лента с ножица за откриването на офиса на Discovery Networks, но пребиването ми се размина.

Срещнах неочаквано много познати и прекарах чудесно. Освен това след рязането на летвата с флекса на сцената забиха Уикеда – не съм ги гледала на живо от поне 10-тина години – все толкова жизнерадостно звучат.

Организаторите: All Channels Communication – моите поздравления още веднъж за прекрасното парти (място, организация и т.н.)

На добър час на Discovery Networks в София, България!

снимки: All Channels Communication

0 Comments

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *