Сиви дни

От сряда, 12 октомври 2016 1 Няма етикети Връзка 0

Винаги ми е било странно, когато хората се оплакват от сивото време, сивото ежедневие и мрънкат колко не им достига еди-какво-си. Може би, защото аз съм от типа хора, които предпочитат да правят съзнателни избори, включително какви искам да са дните ми, а сивото – случайно или не е сред любимите ми цветове.

TOMMYXGIGI - Tommy Hilfiger

В сивите есенни дни аз не виждам тъга, студ и меланхолия, виждам възможност да приятни обеди с приятели, четене на книга или гледане на филм вечер на топло, пиене на вино в Grape Central и дори разходка в горите и планините, които точно в този сезон за като извадени от приказка!

TOMMYXGIGI - Tommy Hilfiger

TOMMYXGIGI - Tommy Hilfiger

И така днес, по повод влажното и студено време, което може да е сиво, но това не означава, че е скучно, една страхотна топла пелерина от колекцията TOMMYXGIGI на Tommy Hilfiger – налична в магазина в София.

TOMMYXGIGI - Tommy Hilfiger

Панталон, пелерина, чанта и пуловер – TOMMYXGIGI

Снимки: Мира Дерменджиева

 

1 Comment
  • Ангелина Присадашка
    октомври 17, 2016

    Чудесни снимки. Ако не бях метър и 60 см. с удоволствие бих си я купила.
    Съгласна съм с теб. Не виждам какво му е толкова лошо на есенното време навън. На фона на сивото небе различните багри изпъкват повече (да благодарим на кучето, че ме разхожда всяка сутрин и вечер в парка). А и София предлага толкова места, на които да се скриеш на топло и да се събереш с приятели. А и няма нищо по – хубаво от голям мек пуловер….

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *