Развод

От четвъртък, 13 октомври 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Освен ако не живееш под камък, следва вече да знаеш, че Сара Джесикса Паркър се завърна в HBO с нов сериал – Развод. Сагата, както подсказва заглавието е историята на една съпружеска двойка, която предстои да се разведе – малко неочаквано основните сюжетни акценти около кой, как и защо иска да се развежда става ясно още в първи епизод.

Няма да се занимавам с преразказване на сюжета – еп. 1 е наличен за свободен (и съвсем легален достъп) ТУК, а в последствие всички епизоди ще се качват и в HBO GO. Ето тук можете да попрочетете за премиерата + и коментара на кака ви.

Развод няма нищо общо със Сексът и градът, но ако ви е ужасно мъчно за Кари – тя и приятелки са също в целия си блясък в HBO GO.

2

Сега обратно, към Развод и моите първи впечатления:

-има много житейски хумор и доза сарказъм

-има яки рокли, но определено модата не е акцентът

-има големи американски къщи и много сняг и аз се подготвям от сега за зимата (уви в София, не в Щатите, но знае ли човек)

-има голямо куче – т.е. няма да дам Ади да гледа филма, защото после ще реве, че иска такова (в период на рев за домашни любимци сме)

3

-има главен герой, който е толкова земен и симпатичен, дори със смешните си мустаци, че се радвам неистово, че не са кастнали някой пореден метросексуален холивудски дришльо!

-Сара Джесика Паркър остарява и това е супер, защото ми дава надежда, че може би ще има вълна от реални хора над 40 и 50 на екраните, а не 30 годишни, които играят ролите на 50 годишни

-Сара Джесика Паркър страда много добре на екрана и това ми харесва! Гледала съм я на сцена, в Ню Йорк в Commons of Pensacola и много се радвам, че частица от онзи драматизъм виждам и тук!

-малко ме е яд, че епизодите са само от по 30 минути!

За сега толкова – очаквам да споделите мнения и коментари, след като погледате малко!

 

 

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *