Празничната маса – практични съвети и покана за предколеден шопинг

От понеделник, 5 ноември 2018 0 , , , , Връзка 0

Празничните и семейните вечери са любимата ми част от социалния етикет и в частност етикета при хранене. Как можем най-добре да покажем отношението си към хората, на които държим най-много? Като ги поканим на вечеря с вкусна домашно приготвена храна, в уютна атмосфера и приказна празнична маса!

За това с огромна радост искам да ви поканя на кратка практическа демонстрация на тема „Етикет при хранене и основи на винения етикет“.

Имам честта да бъда специален гост на ReSol – restaurant solutions, които предлагат практични решения не само за всеки ресторант, но и за всеки дом, на 7 ноември (сряда) от 11:00 часа, на щанд № A4 ReSol, в зала 6 на Интер Експо Център. Регистрирайте се безплатно онлайн > http://food-exhibitions.bg/index.php/bg/visitors/online-registration

Ще си говорим за това кои са задължителните прибори, чинии и чаши, които е добре да притежаваме и с какви допълнителни съдове, подноси и други елементи, можем да превърнем ежедневната трапеза в празнична маса.

Неизменно ще обърна внимание и на това как се сервира правилно храна и как да използваме най-добре приборите си, кои чаши за кои видове вино са подходящи, как се налива вино и дори как се отваря правилно бутилката с пенливо.

Можете да посетите щанда на ReSol от 7 до 10 ноември, по време на третото издание на GastronomiX – единственият у нас професионален форум за висша кулинария, който се провежда в зала 6 на Интер Експо Център, в рамките на СИХРЕ.

Можете да разгледате и онлайн магазина на ReSol, както и да посетите магазина шоу-рум, който се намира в София на улица Бигла №6, в кварталЛозенец.

Ще се радвам да се видим в сряда!

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *