Подаръчно

От вторник, 23 декември 2014 3 Няма етикети Връзка 0

Успях, точно на финалната права, да изпратя Ади Б. с преспиване на гости на родителите ми с 2 основни цели: задача 1 – да играе ролята на котка и да помогне на мама да се съвземе малко за празниците и задача 2 – да мога аз на спокойствие да опаковам подаръците! И сърце юнашко, не издържа – ето, похвалвам се!

Тук на тези снимки са всъщност само част, защото за останалите нямаше място на масата, но като цяло нещата са така:

2

1 – първите 10 години творчески сътрудничества между H&M и именити дизайнери –преподарявам си подаръка от H&M, защото това беше всъщност единственото нещо, което си купих от лудницата покрай launch-а на колекцията на AlexanderWangXH&M

2 – вино, това по подразбиране – имам 10-тина бутилки (имаше адски добри промоции в Lidl напоследък!!!) + опаковки готови, така че давайте, канете ме на гости!

3 – шоколадови коледни топки от Perfetta – мда, ядат се!

4 – фенер/свещник от Ikea пълен с шоколадови фигурки от Lidl

5 – баща ми (от тази година и останалите мъже в семейството) получава традиционните Gillette комплекти, защото там знам, че грешка няма! (всъщност по празниците като му ходя на гости нося и вино и сладкиши, така че се събира ОК подарък)

6 – коледен козунак – така де, panettone от Orsetti – от миналата година вече ми е традиция!

7 – шоколадови формички/украси за елха – както казах по-горе, предварително закупени няколко пакета от Lidl

8 – нещо не се вижда от снимката, но това е бутилка Baileys Chocolat Luxe – особено много се харесва на жените, да знаете!

Уф, има още подаръци – основно за хлапето – нейните накупих основно от разпродажбите във Fashiondays , за мама – нещо малко, но мило и ценно, за да си го носи и да знае, че я обичам, сестра ми – Moleskine – мда, пак от Fashiondays.

А аз подаръци не искам – искам да се наспя, да изгледам 10-тина филма, да прочета 3-4 книги. А подаръците – оставям ги за около след месец, когато имам рожден ден!

 

3 Comments
 • Panayot P. Panayotov
  декември 24, 2014

  Става досадно с тая реклама…

  • Ана
   декември 27, 2014

   Честита Коледа и на теб!
   и за пореден път: когато споделям неща, предмети, вещи в ЛИЧНИЯ си блог, то това са неща, предмети, вещи, които позлвам – т.е. съм си закупила. т.е. съм похарчила личните си пари за тях.

 • Марто
  декември 28, 2014

  Честита коледа. Много са хубави подаръците. Много ми беше полезно.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *