План за действие (включва shopping wish list от Armani!)

Винаги съм изпитвала смесени чувства към пълните упойки, защото една част от съзнанието ми си задава въпрос „ами какво, ако не се събудя?“. За това този път, преди да влезна в болница – освен, че 3 поредни вечери се отдадох на социален живот и събитийни прояви, си направих и някакъв план за действие за „след това“.

Плана за действие включва притежанието на тези (или поне една) красиви рокли Emporio Armani (но докато свалях снимките от официалния сайт им видях цените и твърде вероятно ще си ги гледам на снимчици). Всъщност силно съм изненадана на себе си, че за първи път в магазин на Armani заглеждам роклите, а не саката и панталоните, които са ми слабост заради типичния за Джорджо Армани андрогенен стил, в който облича жените – има една елегантна елитарност (но в никакъв случай да не се бърка с надменна показност), която е втъкана в неговите модели заради безупречната кройка и изящните материи.

Всъщност пишейки тези редове се сещам, как в студентските си години, вложих голяма част от джобните си в един тъмно син панталон от студена вълна и едно сако меланж, закупени в магазин на Armani в Милано. Тези две дрехи се оказаха скелета на първия ми сериозен гардероб, в случаите, в които трябваше да съм облечена според бизнес дрес-код.

Дебилното ми чувство за хумор настрана, но роклите на живо са още по-красиви и наистина преглъщах като гладно циганче пред пекарна по дефилиращите в магазина моделки и висящите рокли по закачалките. Всичко свързано с вкус и стил е строго субективно, разбира се, но тези красавици включват всичко, което напоследък харесвам в една дреха – и по-точно рокля:

-модерна интерпретация на класическа кройка

-силует, който подчертава женствеността на фигурата

-изключително високо качество на материалите (повечето са копринени), шева и довършителните работи, като подгъви, копчета, ципове и т.н.

-изненадващи десени – принтовете и шарката на дантелената рокля напомнят на рисунки от комикси, но в същото време класическата кройка придава сериозност на модела и роклите биха били подходящи както за парти, така и за офис, така и за разходка с лодка…

Ако случайно някоя от тези красавици в по-голям размер ме дочака до намаление (АДАНООО!!!) може и да ме огрее, до тогава: пост и молитва, един вид. (шегата на страна – буквално много внимавам какво и колко ям, още повече докато не мога да се движа много или да спортувам)

Освен тези рокли, разбира се в магазина на Emporio Armani на Съборна 4 има още много, много красиви дрехи, които си заслужават (заради точките по-горе), така че ако сте в настроение за шопинг и бюджетът ви го позволява и търсите нещо за пролет-лято, което е класически елегантно with a twist – има какво да намерите.

снимки: www.armani.com + www.grazia.it – рекламната кампания

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *