Пауза

От сряда, 28 септември 2011 0 Няма етикети Връзка 0

Септември дойде и настъпи време за някои промени.

Голямата новина, която трябваше да съобщя с началото на есента в момента е на етап изчакване. И тъй като не знам какво/как/кога ще се случва по тази тема – и аз изчаквам.

Имам обаче друга новина, за нея повече в събота – 1 октомври – stay tuned! Буквално. Захванах се с нещо много ново и вълнуващо за мен – голямо предизвикателство, с което се надявам да се справя.

Тук също постепенно ще настъпват промени, които са в процес на обсъждане – за това сега е момента да си кажете какво ви харесва и какво не в този блог. Ето някои от нещата, на които мисля да обърна повече внимание:
– списъците със съвети, като онзи за ризата
– личния стил – чуждия и моя. за моя не съм на 100% че ще се справя с постване на много снимки с – както се казва – всеки ден по един нов аутфит, за това си търся манекен тип пластмасов – или още по-добре такъв с торс сложен на поставка – като в шивашките ателиета, когото да обличам и респективно снимам
– какво се случва в София – модни истории, ревюта, промоции, намаления – това е при условие, че успея да събирам лесно подобна информация, защото до сега (с изключение на поканите от приятелите ми от United Partners) никой не ми е изпращал доброволно инфо за интересни събития, промоции, представяне на нови продукти 🙂
– искам да реализирам един тефтер, който бях обещала още миналата година, но не ми остана време…

За сега това е всичко. Тези дни съм зарита от задачи и работа, за това нещо ново чак в събота. Ако ви хрумне нещо, което искате да виждате тук – пишете ми коментар или ми изпратете мейл – използвайте формата за обратната връзка.

0 Comments

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *