Панталон или клин?

От петък, 4 октомври 2013 0 Няма етикети Връзка 0

Ако нямате деца – краткият текст по-долу не ви касае. За родителите на момчета май е валидно същото. Майките на момиченцата обаче вярвам, че ще ме разберат.

Парадоксално колкото и голямо разнообразие от магазини и марки на детски дрехи да има на пазара – удобни панталони за момичета се намират трудно и рядко. Причините са основно в това,ч е детските дрехи копират тенденциите в модата за възрастни и дънки/джинси за 7-8-9 годишно дете са с ниска талия и респективно не особено удобни и практични.
За това последните години купувам за Адриана основно клинове. Лошото на повечето клинове е, че приличат на долнища на анцузи, но все пак от време на време попадам и на такива от еластичен деним, които вършат идеална работа.

Последните ни придобивки: клинове на Benetton от силно еластично рипсено кадифе – крайните два от снимката – кафяво и синьо.

Ето и какво написа Адриана като коментар за блога: Новите ми клинове са много удобни. Мога да тичам много. Мога да скачам. Мамо искам още клинове. Обичам те. От Ади.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *