Мокасини (Loafers)

От понеделник, 26 август 2013 3 Няма етикети Връзка 0

Намерих (най-накрая) подходящи за по-топли дни – от български производител, а магазинът в София е под колоните на Валентина. За тези от вас, които нямат идея какво са колоните на Валентина – под колоните на спирката на трамваите на пл. Гарибалди.

3 Comments
 • Ангелина Присадашка
  август 26, 2013

  Мммм да. Любими. Посещавам го от време на време този магазин. Само още не мога да се реша за цвета. Определено лилавото ми е слабост.
  А като прибавим и тези (с този хубав ярък цвят) http://obuvkigido.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/0325-vl.html и вече съм положително заредена за есента.

  • Ана
   август 26, 2013

   От теб разбрах за този магазин – и първоначално се двоумях, но след като видях цените на мечтаните ръчноизработени мокасини в Лондон – всички съмнения изчезнаха 🙂

 • Ангелина Присадашка
  август 28, 2013

  ЕЕЕ и аз ги гледах в Лондон, но в момента съм на етап, в който не мога да си ги позволя,…. може би след време.
  Освен това съм 100% фен на българските марки и винаги ги предпочитам. Аз съм българче – заплатата ми е по българските стандарти – българските дрехи са (често) по – качествени от марковите „западни (произведени в Китай и Тайланд)“ стоки. Така че, за сега, съм намерила начин да задоволявам модните си желания.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *