Лятно вдъхновение: бяло

От четвъртък, 12 юни 2014 1 Няма етикети Връзка 0

Едно от удобствата от съществуването на блога: периодично получавам прес-съобщения с информация за нови колекции. Този път Роузи е лице + създава колекция съвместно с M&S – за да ви информирам.

Иначе: много бяло! Така, като за настроението ми това лято, нали всеки си пречупва информацията през призмата на собствените си егоистични нужди. Бяло = лято, черно = зима, така изглежда се очертават нещата!

Marks & Spencer в София: на партера в Paradise Center и на ет.1 в City Center и в The Mall, в Бургас: Burgaz Plaza

p.s. не пропускай шанса да спечелиш бански по избор от Marks & Spencer, като отговориш на въпроса във Facebook страницата Ana’s Handbag!

1 Comment
  • Марто
    юни 13, 2014

    То като стана дума за бяло, имало специална техника за събличане на бели тениски, така че да не им се цапат яките, но аз така и не я научих. Иначе в София въздуха е толкова мръсен, че им се разказва играта. Наскоро някакъв емигрант ( бежанец 🙂 )- ирландец може би, беше правил опит, измил си пича старателно ръцете със сапун и излязъл на разходка из София. Идеята била да не пипа абсолютно нищо. Много внимавал да не го направи несъзнателно, нещо да се отплесне и по навик, да се хване за някой парапет примерно. Та така, разходил се из София, не пипал нищо, а когато се прибрал, ръцете му били отново мръсни. 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *