Краят на една година

От понеделник, 31 декември 2012 2 Няма етикети Връзка 0

В края на тази 2012-та година дойде и редът на последният пост в блога. Напоследък не полагам много усиля в поддръжката на този блог, но това отчасти се дължи и на факта, че имах много работа, а все пак започнах да пиша тук най-вече за забавление. А когато работата ми около празниците понамаля и имах отново време за забавления – реших да се отдам на истинските забави в реалния живот – повече време с приятели и семейство и четене на книги, отколкото висене в интернет и писане на модни глупости.

Както се вижда и малко ме домързява и да снимам напоследък, а и постовете със снимки какво нося аз в момента не ми се отдават особено – за това през 2013-та ще се наложи сериозно да реша бъдещето на блога в каква насока ще върви. Но преди края на годината искам да драсна няколко реда и да ви пожелая отново много да се завалявате! Забавлявайте се разумно и съзнателно и не прекалявайте с питиетата и се опитайте да запомните с кого сте прекарали нощта! Бъдете фантастични и винаги верни на себе си, теглете една майна на новогодишните обещания, защото реално дълбоко в сърцето си знаете, че така или иначе няма да удържите дълго на обещанията! Напредвайте малко, но равномерно – крачка по крачка, колкото и бавно да ходите рано или късно ще стигнете до Луната – стига да вървите напред, честна дума!

Бъдете добри хора и се усмихвайте – една малка проста усмивка може да направи чудеса и за вас самите и за всички, които ви заобикалят. И посещавайте по-редовно зъболекаря си, защото инвестицията в здрави зъби е много по-добра отколкото тази в нова чанта, колкото и да модерна и прекрасна тя!

Прегръщайте и целувайте хората, които обичате, защото никой не знае още колко дълго ще бъдат до вас.

Радвайте се на живота и яжте и пийте това, което ви харесва, защото дори да казват nothing tastes as good as skinny feels – дълбоко в сърцето си знаете, че това са пълни глупости!

Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас – и никога не си спестявайте истината. И винаги си казвайте, когато някой ви нарани, защото това може да не е било предумишлено и трябва просто да си кажете как се чувствате.

Мисля, че мога да продължавам до безкрай, но сега се налага да пека сладки, баница с тутманик с късмети и традиционната баклава за довечера.

p.s. обикновено мразя празниците, защото по това време на годината се чувствам изгубена, тъжна и най-вече самотна. Така че където и да се намирате, каки да се чувствате помнете – утре е един нов ден!

Photos by Steven Meisel, Vogue Italia

2 Comments
 • Една Мария
  януари 5, 2013

  и аз се чувствам така по- празниците, странно… може цялата година да съм ОК но тогава се чувствам така. приятна статия!

  • Ана
   януари 6, 2013

   Последните години много ме натоварват клишетата: да сме весели, засмяни, елегантни, да разменяме много подаръци…. глупости! Материалното измества истинското отношения и чувствата и това ме съсипва.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *