Козметика, нутрикозметика

От сряда, 18 март 2015 0 Няма етикети Връзка 0

Поради безумната ми работна програма напоследък не ми остава никакво свободно време за блога, но понеже идеята на това място е освен да си изливам душата и да споделям интересни и полезни неща набързо ще ви разкажа за една нова за мен козметична марка.

Началото на месеца, по блогърска линия редом с други прекрасни дами присъствах на представянето на козметиката на MARIA GALLAND PARIS и нутрикозметика D-LAB PARIS.

Мaria Galland е висок клас професионална козметика, която се предлага в добрите козметични салони SPA центрове и накратко идеята е, че „нормална“ кожа няма, като така всеки индивид има специфични нужди и трябва да се подхожда според нуждата на клиента и да се формулират индивидуални програми или лечения.

D-Lab Paris е нутрикозметика – т.е. естествени хранителни добавки, които подпомагат за грижата не само за красотата, но и за здравето.

Освен тестери получих и ваучер за процедура с козметиката на Мaria Galland  – така че очаквайте продължение по темата, само да оздравея и да изрия малко работа и да мога да си освободя няколко часа за глезене.

Към момента съм пробвала 2 продукта: Masque Blanc D 4-2 и Peeling Doux D 2-1 – на снимките по-долу. Харесва ми почти изцяло липсата на допълнителни аромати и парфюми, защото не обичам бялата ми козметика да има силен мирис – натоварва ме по някакъв начин. Пилинга почиства нежно и оставя кожата сияйна, като предвид спецификата на моята суха и чувствителна кожа е бонус, че не ме дразни и не изсушава.

Маската ползвах един път и то не според инструкцията,  трябва да престои на лицето и шията между 10 и 20 минути, защото поради форсмажорно обстоятелство някъде на 5-тата минута ме спешиха да тръгвам, поради което ефектът не беше съвсем пълен, но пак беше добре: подхранва и освежава тена и някак си дава по-добра плътност на тургура на лицето ми.

Предстои да пиша още, след като изпробвам другите тестери и се пробвам с цялостна процедура.

За още снимки, лични впечатления прочетете постовете на Mimi’s Fashion Moments, Women’s Temptations и My Happy Pond

А за снимки и – ФБ страницата на Хайлайф

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *