Как флиртуват момичетата

От понеделник, 8 август 2016 0 Няма етикети Връзка 1

Попаднах на тази картинка с текст търсейки нещо съвсем друго в Pinterest. Как хората обозначават кретениите, които качват онлайн винаги ме изумява, защото положението е малко: търсех компютър, a попаднах на компот, но както и да е.

Гледах, четох, после пак гледах, четох, препрочитах. Даже на глас го прочетох. И не мога да спра да си задавам въпроса: кой идиот ги измисля тези глупости? Вероятно същия има роднинска или някаква друга форма на звездите-ми-го-говорят, знам ли каква точно връзка с лайфкоучките, ловкоучки, съскескоучове и там каквито още изроди за себе(слабо)развитите, себепознание и т.н. модерни практики съществуват, защото, да учиш психология е трудо и време емко, да вземеш диплома за „коуч“ понякога е въпрос на един уикенд. Освен това психолозите явно вече са ретро, по никакъв начин не могат да разберат, камо ли да помогнат на съвременната хипстър-уона-би душа на модерните ърбън хора.

Защо по дяволите трябва да се категоризира и всичко да се слага в рамка? Защо всичко трябва да се осреднява и приравнява с някаква норма наложена от незнаен войн на посредствеността?

Аз лично не познавам двама души, които флиртуват еднакво. Впрочем не познавам двама души, които живеят живота си еднакво, така че всички еднаквости спират до тук.

2

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *