Елена Петрова

От понеделник, 18 септември 2017 0 Няма етикети Връзка 0

Елена Петрова е една от тези български актриси, за която знам, че е… актриса. На масовата публика е известна най-вече от участието си в сериала „Стъклен дом“, а отскоро и в „Ние, нашите и вашите“. Театралните фонова са я виждали на сцените на Народния театър, а от по-скоро и на тези на театъра на Българската армия.

На живо Елена е още по-красива, отколкото на екран, сцена или снимка. Дойде без грим и сияеше – така и не разбрах как го прави. Смя се с глас на шегите ни с Мира и Сибина, но някак смехът й никога не беше твърде шумен, прекалено висок или дразнещ. Елена е ЖЕНА, която си струва да познаваш, но едва ли съвсем лесно ще те допусне до себе си, защото не иска по никакъв начин да бъде друго, освен професионална актриса в очите на масовия зрител.

Цялото интервю е в webcafe.bg, а снимките са на Мирослава Дерменджиева, стайлингът е дело на кака ви, аксесоарите са от Folli Follie, гардероба – Collective – и двата магазина в мол Paradise.

Пожелавам си с Елена да се видим пак, защото е един от онези хора, с които можеш да си отвориш душата, да си направиш дисекция на чувствата, да си вземеш поуки, а философските разсъждения да ти повдигнат морала, да си прибереш всичко обратно в себе си и да продължиш – знаейки, че никой освен стените, които са ви обграждали няма да знае за какво сте говорили…

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.