Елена Петрова

От понеделник, 18 септември 2017 0 Няма етикети Връзка 0

Елена Петрова е една от тези български актриси, за която знам, че е… актриса. На масовата публика е известна най-вече от участието си в сериала „Стъклен дом“, а отскоро и в „Ние, нашите и вашите“. Театралните фонова са я виждали на сцените на Народния театър, а от по-скоро и на тези на театъра на Българската армия.

На живо Елена е още по-красива, отколкото на екран, сцена или снимка. Дойде без грим и сияеше – така и не разбрах как го прави. Смя се с глас на шегите ни с Мира и Сибина, но някак смехът й никога не беше твърде шумен, прекалено висок или дразнещ. Елена е ЖЕНА, която си струва да познаваш, но едва ли съвсем лесно ще те допусне до себе си, защото не иска по никакъв начин да бъде друго, освен професионална актриса в очите на масовия зрител.

Цялото интервю е в webcafe.bg, а снимките са на Мирослава Дерменджиева, стайлингът е дело на кака ви, аксесоарите са от Folli Follie, гардероба – Collective – и двата магазина в мол Paradise.

Пожелавам си с Елена да се видим пак, защото е един от онези хора, с които можеш да си отвориш душата, да си направиш дисекция на чувствата, да си вземеш поуки, а философските разсъждения да ти повдигнат морала, да си прибереш всичко обратно в себе си и да продължиш – знаейки, че никой освен стените, които са ви обграждали няма да знае за какво сте говорили…

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *