Едно приключение, което започна с вино и завърши с тотална трансформация

Животът ме е научил на няколко важни неща: да слагам слънцезащитен крем всеки ден, независимо от сезона; да нося удобни обувки и да се доверявам на хора, които харесват доброто вино и храна и говорят прямо, ясно и са право в целта!

Ето така започна един от най-вълнуващите проекти, в които някога съм участвала и който преобърна света ми с яка ТРАНСФОРМАЦИЯ на обратно (мда, звучи като модерен роден рап, ама е много по-яко) и то буквално.

Всичко започна в един хладен априлски ден, когато се срещнах за обсъждане на проект за интериорните бои SPIRIT, като си мислех: колко му е да взема една кутия боя, да намажа една стена, да напиша едно ревю, да наснимам процеса… лесно звучи, особено когато си предубеден като мен, след 9 години блогване и очакваш готовата рецепта за сътрудничество: тест, проба, снимка, текст.

Обаче животът ми даде още един урок: никога не отивай на среща с предварителни очаквания, а с широко отворени очи, уши и като цяло – съзнание! Това би могло да бъде валидно както за работните, така и за личните срещи, предполагам. Ново златно правило, което да следвам, един вид.

И така казах ДА на едно неустоимо преживяване предложение и следващите месеци преживях вълнения, които не съм и предполагала, че съм изобщо способна да преживея -> SPIRIT трансформации!

1-во открих страхотни хора и завързах нови приятелства!

2-ро се оказах получател на подарък, който не съм вярвала, че ще получа: обновен работен кът, в който да мога да творя, пиша, шия и какво ли още не на воля!

3-то се озовах замесена в една много сериозна продукция и изпитах на живо, че „да си Моника Белучи не е никак лесно“, както каза операторът!

4-то стиснахме си ръцете с Александър, че най-сетне ще доведем до финал така дълго плануваните ремонтни дейности вкъщи!

5-то подредих почти всички притежания и в процеса продължих да дарявам, подарявам, изхвърлям вещи, от които няма нужда, но знам, че биха послужили на друг!

Нямам търпение да покажа какво се случва, процесът, плановете, скиците, проектите – и най-накрая и финалния резултат. И не, не за да се изфукам – а надявам се да ви вдъхна малко SPIRIT вдъхновение и желание да подхванете подреждане, промяна или каквото и да е друго, ако има нещо, което отлагате дълго (като мен!)

Не забравяйте да следите Facebook страницата на  Spirit Fine Paints за всички подробности около кампанията и да видите какво се случва и с още два проекта – тези на Софи и Христо. А пък в сайта на кампанията ще научите как можете да спечелите и вие по някоя и друга награда ?

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *