Глупост

От вторник, 5 февруари 2013 7 Няма етикети Връзка 0

miumiu

Имали ли сте случайно някога онзи момент на тотално прозрение, когато виждате чифт обувки и много, ама много силно бихте искали да можете да си ги купите, въпреки напълно осъзнатата глупост на факта, че цената им е колкото тази на петдневна почивка за тричленно семейство?

Ако да – значи току що ме разбрахте.

Въздъх!

снимка: net-a-porter

7 Comments
 • Nadya
  февруари 5, 2013

  Още плача за едни обувки, които видях зимата- с „крив“ ток тип miu miu

  • Ана
   февруари 5, 2013

   Как добре те разбирам…

 • Ivan
  февруари 5, 2013

  А Вие онзи момент, в който сте си казвали „Това, по дяволите, са просто обувки!“? Мдам…

  • Ана
   февруари 5, 2013

   То всичко, по дяволите, са само вещи така реално като погледнеш. Освен храната и водата, че без тях е тегаво 😉

 • Anna Ivanova
  февруари 5, 2013

  Моята тиха лудост…:)))
  Имам чувството, че ми е останало усещането от времето, когато не се намираха интересни обувки и като видех нещо различно, трябваше да се закупи на секундата. Сега първият ми импулс е..олелеее, уникални са! Искам ги, защото утре няма да ги има! После обаче си давам сметка, че няма на какво да ги сложа(твърде задължаващи са) и ще последват още разходи за балтона към копчетата. (Е, новите тенденции в модата елиминираха от части това кое на какво се връзва:))След това започвам да премятам на ум всичките 90 чифта в гардероба ми, за да съм сигурна, че нямам нещо подобно сред тях, защото ми се е случвало да забравя какво имам и да се озова с два чифта с един и същи смисъл. Накрая ако наистина са зловещо скъпи успявам да се откажа не с друго, а с мисълта, че за тези пари мога да си намеря няколко други много яки чифта. Лудост е, защото отказването не е за смека на екскурзия, а отново за обувки…ама повечко да са пък няма значение, че по-скоро ги колекционирам, от колкото наистина д аги нося. Оказват се непрактични, неудобни, „за случай“ и пр.
  А, забравих най-силният ми мотив за отказване от красиви, високи, светли/цетни лачени и подобен род обувки – чудните ни улици и тротоари!

  • Ана
   февруари 11, 2013

   Последните години все по-малко се изкушавам да давам много пари за скъпи обувки, точно защото ходя много пеша и бих ги съсипала. Специализирала съм се да си намирам практични и икономични трайни обувки. Но пък много мечтая за едни красиви и елегантни главозамайващи токове, нищо че не знам къде/кога бих ги носила 🙂

 • Ivan
  февруари 5, 2013

  Вярно е 😉

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *