В търсене на идеалният гей мъж

От събота, 24 ноември 2012 4 Няма етикети Връзка 0

Откровено се забавлявах, докато гледах този клип. Но сега като се замисля, въпреки, че тотално подкрепям гей браковете, може би един добре изглеждащ гей мъж ще ми дойде добре в това време от годината.

Най-добрият ми приятел, който се омъжи щастливо е в Ню Йорк и принципно отдавна си търся добра компания за партита. Сериозно – знаете ли на колко партита съм поканена? И мислите ли, че е забавно да ходя сама? Не, не е. За това ако случайно си симпатичен, добре изглеждащ, с чувство за хумор, висок поне 180 см (обичам високите токове!) и харесваш да прекарваш вечерите си на партита, модни ревюта, опера, концерти и така нататък – пиши!

Избрах снимка на Том Форд защото е един от най-великите дизайнери на моето време. Също така, защото ако аз бях мъж или имах син вместо дъщеря, щях да го използвам за лично ежедневно вдъхновение.

4 Comments
 • alfredpacino
  ноември 24, 2012

  Даа ! В Un bonheur n’arrive jamais seul (2012)
  http://rutor.org/torrent/233561/ljubov-s-prepjatstvijami_un-bonheur-narrive-jamais-seul-2012-bdrip-avc-ot-potroks-d-licenzija Софи Марсо именно прекрати връзката си заради тези нюйоркски изцепки 🙂

  • Ана
   ноември 24, 2012

   Изгледах трейлъра – филмът изглежда обещаващо забавно-тъжен – тама като за бутилка вино! Иначе – за какви изцепки става дума не ми стана много ясно :/

 • Марин
  ноември 24, 2012

  Хаха, готин клип!
  А ти всъщност гей мъж за компания ли си търсиш или нормален, но с парти уклон? В заглавието си писала „В търсене на идеалният гей мъж“.

  • Ана
   ноември 24, 2012

   Първоначално текстът беше по-дълъг, но реших да го направя по-малки личен и по-кратък. Обаче остана заглавието, което изобщо не се връзва със сегашния текст, а в предишния разказвах как единственият мъж, за когото някога съм мислила да се омъжвам е най-добрият ми приятел, който е гей. Явно много ми липсва и си търся заместител.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *