Бра фитинг = уоркшоп за бельо

От понеделник, 15 април 2013 9 Няма етикети Връзка 0

Последните години преоткрива важността на бельото. След години на бежови сутиени под белите ризи в банките от понеделник до петък, а уикенди с памучни кюлоти под торбестите дрехи по детските площадки и прашните градинки сега е време за повече цвят и свобода.

draft

 

Бельото е особена част от гардероба на една жена: защото само тя и тези на които реши да го покаже знаят какво носи. Има голяма игра в цялата работа с избора: от това какво да купиш до това кога да го сложиш и на кого да го покажеш. Иначе всички ти виждат палтото или обувките или чантата, нали?

Започнах обаче да се отплесвам във философски разсъждения по темата, а поводът днес да пиша за бельо е съвсем конкретен!

Малко се притеснявам, за това ще давам директно – каня ви на уоркшоп на тема бельо: как да го избираме, поддържаме и да се грижим за него.

Всъщност дори не ви каня аз – домакини ще бъде салон за бельо Bra Clinic, Сердика Център, ниво 0, тази събота 20-ти април от 10:30 сутринта.

До сега на два пъти съм прекарвала по почти два часа в пробните на магазина и мога да кажа, че бра-фиттинг-ът може да бъде особено приятно занимание.

И преди да скочите на ура, че всяка жена си знае размера и какъв сутиен за какъв повод се носи искам само да кажа, че женска компания + сутрешно кафе + нови колекции бельо и бански винаги е по-вълнуващо, отколкото домакинстване вкъщи в същото време, нали?

Местата са ограничени (а именно 6) – за това моля, всички желаещи да присъстват да сложат по един коментар тук долу с 2 имена. Принципа е: първите печелят.

Bra Clinic Panache Cleo

И разбира се за финал оставям най-приятната част: за всички нас, които ще бъдем заедно на уоркшопа тази събота ще има и отстъпка от салон за бельо Bra Clinic при покупки.

До скоро!

9 Comments
 • bemberski
  април 15, 2013

  Ах, как ме е яд, че не съм в София.

  • Ана
   април 15, 2013

   Споко – може да направим бис 🙂

 • bemberski
  април 15, 2013

  Искам бис!

 • MissVendella
  април 17, 2013

  Яна Ламбрева 🙂

  • Ана
   април 17, 2013

   до събота, тогава 🙂

 • Ele Ni Ta
  април 17, 2013

  Искам, искам!
  Елена Такева

  • Ана
   април 17, 2013

   готово – до скоро 🙂

 • Ina
  април 17, 2013

  Звучи много интересно 🙂 Но и аз няма да съм в София. 🙁 Ще чакам втора серия 🙂

 • Илиана
  април 18, 2013

  Илиана Енчева

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *