без гащи

От сряда, 8 септември 2010 39 Няма етикети Връзка 0

Преди два дни ми разказаха следното: някъде по курортите на българското Черноморие едно седем годишно момченце се запонава с две по-малки момиченца и започват да си играят. И понеже момчето е едно,  момичетата започват да се борят все по-настървено коя ще получи повече внимание. Едната гръмко казала: аз съм балерина, а след малко другата тихичко съобщила: аз пък съм без гащи.

Разказът свърши до тук, но се чудя кое момиченце е спечелило вниманието на момчето. И дали „аз пък съм без гащи“ не е вълшената реплика, която винаги гарантира внимание и колко по-рано се научи една жена да я използва, толкова по-добре. И какво стана с всички останали качества, които би трябвало да привличат вниманието, нима липсата на едни гащи е напълно достатъчна, за да направи някого по-интересен от друг?

Въпросът е отворен, ако ти, който четеш си мъж, моля кажи коя от двете би избрал – балерината или другата, без гащите?

39 Comments
 • Иван
  септември 8, 2010

  Третата, която разлиства „The economist“ под съседния чадър 😛

  • Sabina
   септември 8, 2010

   Хахах, Ванката изби рибата! :Р

  • ankabanka
   септември 8, 2010

   Тази е за мъже с обща култура, както и въображение 🙂

 • lilia
  септември 8, 2010

  Бих избрала душата-това без гащи ще дойде отсамо себе си.Рано или късно пътя отива дотам.Но когато няма духовния контакт всичко пустее.А и нетрайно във времето се рее.Важно е минутката, която имат заедно да е изпълнена с радост от присъствието на другия и от трепета на докосването на душите.Това не се намира лесно.

 • Sabina
  септември 8, 2010

  Ще изберат тази без гащите. После евентуално ще се замислят дали да я избират пак и пак, според другите таланти. 🙂

 • Майк Рам
  септември 8, 2010

  Може би, в друга ситуация бих отговорил нещо друго, но понеже не разбирам балета като изкуство, залагам на девойката без гащи. 🙂

 • ankabanka
  септември 8, 2010

  Тук май вече става въпрос коя ще бъде избрана според наличието или липсата на бельо, а не талантите и заниманията им.

 • Борис Луканов
  септември 8, 2010

  „И двете, дядо попе…“ :-))))

 • Боян Юруков
  септември 8, 2010

  Аз ще съм на седем, което означава, че въобще няма да ми пука от момиченцата – с гащи или без гащи. Ще си стоя мирно и ще си строя замък. Доколкото си спомням попарих интереса на едно момиченце около тая възраст като реших, че иска помощ по математика. Затова тръгнах да й обяснявам енергично задачи с тебешир на паважа. Така и не разбрах кога си е тръгнала.

 • Богомил Ветров
  септември 8, 2010

  Амиии, те балерините носят ли гащи? 🙂

 • ankabanka
  септември 8, 2010

  @Борис – той дядо попа вицовете, май май не подбира много
  @Боян – ето така се раждат легендите, че жените са от Венера, а мъжете от Марс
  @Богомил – според градските легенди – не

 • Борис Луканов
  септември 8, 2010

  Всяка жена заслужава внимание, Ани 🙂

 • ankabanka
  септември 8, 2010

  в природата мъжките екземпляри се борят за женското внимание, а не обратното. за това ми е интересна тази ситуация – не помня случай, в който две момченца да са се състезавали за вниманието на едно момиченце

  • batpep
   септември 8, 2010

   оо – ела да видиш щерка ми и нейните ухажори!

   оня ден и кръв се ля..

 • nname
  септември 8, 2010

  аз бих избрал по-хубавата, независимо от твърденията и саморекламите им

 • ankabanka
  септември 8, 2010

  нищо не е толкова добро, колкото личната преценка/оценка!

 • Bobi
  септември 8, 2010

  Тази без гащите, разбира се. Тя знае кое наистина интересува един мъж. Така че си права, Бънче, зверски права. Един млад мъж на 7 години, а и нормалните пораснали такива, ич не се впечатляват от някакви си подскоци, пък били и възвишени.

 • batpep
  септември 8, 2010

  това, че едната е без гащи, не е довод за нищо. е, може би хаби по-малко прах за пране. екологично е, кат са замислиш.

  аз лично твърде много пъти съм бил с жени, които до едно време са с гащи, а после..

  но те не пестят нито праха за пране, нито сапуна 🙂

 • batpep
  септември 8, 2010

  забравих да кажа – веднъж бях с една, която си беше без гащи.

  не ми хареса. но то е въпрос на вкус, дето казало кучето

 • Сладък живот
  септември 8, 2010

  Хубава история. Но доколкото познавам децата, на тази възраст карат така наречения първи пубертет и са като животинки безпаметни, току що открили, че имат пол. Така че това, което момиченцето е казало, е толкова невинно и сладко и по детски женствено, че ако бях момченцето, със сигурност щях да бъда впечатлен.
  Навремето Габриел Гарсия Маркес, беше писал за сънародничката си Шакира, че била „Невинно секси“, което той намирал за много женствено и привлекателно. Цитирам по памет. Аз, макар и жена, много харесвам такъв тип женски сексапил. И смятам, че е съвсем природно мъжете да го предпочитат пред преднамерената и пресметната женственост.

 • wascop
  септември 8, 2010

  аз съм мъж и половина и ще кажа,че ще избера тази без гащите.
  Другата е душевно нищожещство,щом още от малка се е научила да казва,че е балерина заради вниманието.
  Момичето без гащите знае,че накрая всичко ще опре до секс и знае,че това е съревнование което трябва да спечели,затова минава право на въпроса и е открита.Бас ловя,че ако момчето е тъпо и предпочете балерината,онази другата може след това да стане балерина,но вече с верните мотиви 😀
  Тоест всичко е въпрос до начина на редуване на нещата.Всички сме едни и същи и никой не се различава от другия освен във мисленето си.А всъщност като казвам това не съм комунист,което би трябвало да ме прави интересен(поне за мен си нали?)
  Ако ме смятате за такъв и искате да спечеля класацията за най-четен блог на България,посетете ме на адрес:wascop.wordpress.com
  Ими помогнете да мина учителката си по български,която е известната стихоплетка Мария Донева и се намира на около 20 позиция малко преди мене. 🙂 Чао!

  • ankabanka
   септември 9, 2010

   @wascop започвам от теб – коментарът ти за без или със е ок, но това с призива към хората да гласуват за теб някъде си – малко е в повече. толкова ли не можа да ми напишеш един мейл с молба да те подкрепя, пък ако реша, че наистина искам да агитирам някого да гласува за теб някъде, щях дори и пост да драсна. или разчиташ, че хората публикуват коментари, без да ги дочитат докрай, а?

 • khagan
  септември 9, 2010

  Напълно съм съгласен със Сладък живот. Спомням си, че като нет-шест годишен свалях гащичките на момичетата, а и те моите. Не помня какво сме правили. Вероятно сме анализирали анатомията на човека. Сега, когато съм на повече от половин век бих избрал тази, която има по-хубаво тяло. Може би балерината. Не знам. То кой ти гледа характера на жената, когато заговори нагона.

  • Сладък живот
   септември 9, 2010

   „То кой ти гледа характера на жената, когато заговори нагона.“

   Това щях да го приема, ако говорехме за човекоподобни маймуни. Но ние говорим за хора все пак. 🙂

 • ankabanka
  септември 9, 2010

  @Сладък живот и @khagan в пряма, невинна и по детски директна и искрена е много атрактивна комбинация и според мен. много жалко, че поради някакви стечения на обстоятелствата или собствено желание за промяна жените в днешно време много бързо губят невинния си сексапил.

  • Сладък живот
   септември 9, 2010

   „жените в днешно време много бързо губят невинния си сексапил“

   защото няма пазар за него. няма търсене, няма и предлагане.

  • ankabanka
   септември 10, 2010

   уви, точно! всяка година около абитуриентските балове се плаша все повече и повече. но по темата кой на какво се прави и за какво иска да се представя мога да продължа до бекрай

 • Хари
  септември 9, 2010

  Като се има предвид, че момиченцата са на плажа (вероятно българското черноморие) и са българки и също така са по-малки от седемгодишното момченце можем да заключим, че и двете са без гащи (като взимам предвид общи статически наблюдения за носенето на гащи от малките момиченца по българските плажове). След като и двете са без гащи, но едната я е срам да си го признае и залъгва момчето със странични неща като балет (в последствие може да стане анорексичка), а другата поне си го признава, бих избрал тази, която казва, че е без гащи, ако трябва задължително да избера.

 • wascop
  септември 9, 2010

  Да права си за коментара!
  Но просто си пишех и не съм обърнал внимание,че съм в чужд блог 🙂
  „щях дори и пост да драсна. или разчиташ, че хората публикуват коментари, без да ги дочитат докрай, а?“
  Не мога да ти отговоря на този въпрос,защото въобще не можах да схвана какво се опитваш да кажеш.Ако ми разясниш… 🙂
  Да,досадно е да ти постват такива коментари на блога,но ако не го правя от комерсиална,а от нагла цел не се брои за грешка.Ако имаше това в предвид де!

  • ankabanka
   септември 10, 2010

   „просто си пишех и не съм обърнал внимание,че съм в чужд блог“?
   ще постъпя мъдро и ще прекратя тази тема тук. иначе ще стане лошо. а някак си, приемам хората, които влизат в блога ми, като на гости вкъщи. а би било адски грозно някой да ми прекрачи прага, да ми вдига стойки и да се караме. успех!

 • Графът
  септември 9, 2010

  Хм, тук съм пълен пас.
  Не заради това, че ми е минало времето да избирам, 😉 а защото по мое време момчетата се мъчеха да впечатляват момичетата, а не обратното…

  • ankabanka
   септември 10, 2010

   аз този филм с момчетата, които се стремят да спечелят вниманието намомичетата съм го гледала само на кино, а и понякога на други географски ширини.

 • Dreamfall
  септември 10, 2010

  Тъй като не са ми дадени други променливи, чисто като мисловен експеримент избирам тази, чиито отговор намирам за по-интересен и оригинален. В случаят това е No. 2. И сега какво – какъв е резултатът от социалният експеримент?

  • ankabanka
   септември 10, 2010

   експеримент няма и никога не съм искала този пост да се превръща в такъв. бях любопитна, защото аз не разбирам и ми е чуждо или спомените от моето детство да арзлични. но не си спомням аз или някое друго хлапе да се е опитвало да впечатлява по такъв начин.

 • Графът
  септември 10, 2010

  Още по въпроса http://vascont.wordpress.com/2010/09/10/bez-gashti/

 • ankabanka
  септември 10, 2010

  мъдро & зряло

 • Loshia
  септември 12, 2010

  естествено, че тази без гащи 🙂

 • batpep
  септември 15, 2010

  хахаха 🙂

  каквото повикало – такова се обадило

 • Мечтай и се забавлявай
  януари 26, 2011

  Според мен, какъвто и да е избора, жените сме тези, които сме го изработили да е такъв!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *