Ана & Café Society

От вторник, 29 ноември 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Преди няколко години Сибина и Асен Григорови ми гласуваха доверие и ми повериха рубрика в предаването Животът и други неща, чийто първи сезон беше много магазинен и заедно с Магда бяхме мисля първите родни блогърки, които се изявяваха в родния ТВ ефир.

Много вода изтече от тогава, много неща се промениха, аз научих това-онова и за живота и за други неща.

Сега Сибина отново ми гласува доверие – като ми поверява рубриката Ана & Café Society в Webcafé . Както подсказва заглавието ще обикалям напред-назад и ще си говоря с хора, които намираме за интересни и които мислим, че имат какво да покажат, разкажат и с какво да ви вдъхновят.

618x346

Свилен от „Остава“ и Невена

Егото ми естествено удари дупе в тавана, разумът ми се тресе от притеснение, защото мисля, че всичко, което излиза в медийното пространство трябва да бъде отговорно написано, подбрано и да има наистина някаква стойност.

Искам тук да кажа, че както написа по-рано днес Сибина – липсва критиката на Rogue Gater, лека му пръст, човекът когото никога не съм виждала на живо, но пък виртуално съм водила с него едни от най-смилените разговори в живота си, един от няколкото ми виртуални приятели, които сррещнах след появата ми в Животът и други неща.

Свилен от "Остава" и Невена

И така – в Webcafé можете да прочетете първия ми разговор със Свилен от Остава и съпругата му Невена.

Място: Lavanda

Гардероб: Свилен и Невена, както и големия шал, с който съм на заглавната снимка – Marc O’Polo

Снимки: Мира 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *