A Post е моето лично пространство в нета. Започна като блог – Ana’s Handbag в края на януари 2011-та година, а от ноември 2017-та премина в по-общото A Post. Първоначалната ми идея беше тук да събирам всички малки, големи и значими неща от живота ми – или тези, които биха вълнували една жена, до някъде с намигване към израза: в една женска чанта можеш да намериш целия свят.

Но с течение на времето установих, че писането за мода, гримчета и събития не ми е достатъчно. Постепенно започнах да пиша и за сериозни бизнес издания, както и да се занимавам с бизнес и социален етикет, публичен и личен имидж – все неща, които са извън границите на това, което представляваше блога, но пък си струваше да споделям. Т.е. личен блог не беше вече съвсем точно – по-вярното описание е сайт – пак общо, но все пак по-честно.

И така A Post е едно непретенциозно място, в което има от всичко по малко, моето виртуално портфолио или публичен онлайн дневник.

За да се свържете с мен с предложения, въпроси, покани или да обсъдим времето моля използвайте контактната форма на блога или ми пишете лично съобщение във Facebook страницата на блога.

До скоро!

Ана

2 януари, 2018 г.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *