Живот като сборна касетка: неловки срещи

От вторник, 20 октомври 2015 1 Няма етикети Връзка 0

Обикновено неловките срещи са такива между двама или повече души, между които е имало неловкост в някакъв момент в реалния им живот: кофти раздяла, лъжа, измама, предателство… в краен случай хващане на калъп, нали.

В моя живот неловките срещи са основно въпрос на лично вътрешно усещане и изживяване. Това са срещи – т.е. запознанства с хора, за които милите ми приятелки (и 2-3 приятеля) са ми разказвали безумни истории. Това са основно техни бивши гаджета или любовници и тук-там някой бивш или настоящ шеф, за цвят.

Защото нормалните хора казват: в момента излизам с този, ходя с онзи, имам връзка с Х или проявявам интерес към У. Не и моите приятелки! Мога да напиша книга – това Сексът и градът ряпа да яде. Коя, с кого, къде – драми, интриги, страст, изневери, истерични отношения, див секс. Описателно, подробно, детайлно: и моят крак там, а ръката му тук и аз така, а той иначе… Ако някой ден ми остане една идея повече време, ще почна да им описвам историите, а още по-интересно би било ако оставя и истинските имена на главните герои, но това чисто теоретично ще ми навлече много потенциални телесни травми.

Малко е смущаващо да знаеш за кръшканията, проблемите с ерекцията и странностите на иначе непознати хора, които на всичкото отгоре срещаш в работна среда. О, да чувала съм за вас – харесвате да ви пошляпват, колко мило! Да, сещам се (много мачо мъж) – засичали сме се на един рожден ден, където зарязахте жена си с мен и моята компания и отидохте да чукате рожденикът в мазето!

Мъка! мъ-ка!

1 Comment
  • Schwarz
    октомври 20, 2015

    I loved that one… So многопластово:))) „Да, сещам се – засичали сме се на един рожден ден, където зарязахте жена си с мен и моята компания и отидохте да чукате рожденикът в мазето!“

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *