Beauty полуден

Не го бях правила от много време насам, нещо на пръв поглед елементарни (а за някои и безсмислено) – да си отделя няколко часа за възстановителни и beauty процедури. Винаги съм имала дълбокото убеждение, че красотата освен въпрос на печеливш билет от генетичната лотария е и въпрос на здраве, дух и характер – особено след една определена възраст, която за всеки е различна. Ако си зла – нямам как да имаш свеж младешки дух и ведър вид, ако си болна, дори да си най-красивата жена на света, ще повехнеш.

В редките случаи, в които се отдавам на основна грижа за лицето си (нещо, което трябва да се промени asap!) винаги държа на качествена козметика, по възможност медицинска или плод на сериозни разработки. И така през изминалата седмица приех поканата на Natura Bisse България и Esthetic Privilege, официален вносител на испанския бранд за България, да се включа в представянето на най-новата линия на марката – Diamond Cocoon, която осигурява на кожата защита срещу глобално замърсяване и не само тежките метали и праховите частици във въздуха, но и UVA, UVB и синята светлина, т.е. поправя цялостно щетите от средата, в която живеем.

Това, което ме грабна беше не само възможността да изпробвам висококачествената козметика, а цялостната концепция на мастъркласа-демонстрация: кръгла маса, около която са подредени beauty станции, каквито е съвсем постижимо да направиш и в домашна обстановка и освен представяне на марката, на Diamond линията и в частност на Diamond Cocoon имаше обяснения тип стъпка-по-стъпка кой продукт как се използва, какво съдържа и как действа и респективно след това всеки сам прилагаше теорията на практика.

Снимките, които си направих са в началото, преди старта, после бях твърде заета да си правя почистване, маска и да нанасям крем и да бъбря с дамите и пропуснах да снимам финала. Продуктите, които тествах са:

  • Diamond Cocoon Enzyme Cleanser
  • Glyco Extreme Peel
  • Diamond Cocoon Skin Booster + Diamond Extreme
  • Diamond Cocoon Ultimate Shield
  • Diamond Extreme Hand Cream

Продуктите на Natura Bisse са замислени и реализирани така, че когато ги ползваш в домашна атмосфера да се сдобиеш моментално с онзи WAW ефект, който сме свикнали да получаваме в козметичните салони. Говорейки за козметични салони, именно от там можеш и да се сдобиеш с продуктите, тъй като не се продават в магазини за козметика и е силно препоръчително козметик и дерматолог да даде професионална препоръка кой точно продукт е подходящ според спецификата на кожата и нуждите на клиента. Салоните в страната, в които се работи с Natura Bisse можете да намерите в интерактивната карта на сайта на Esthetic Privilege.

След тази първа процедура мога да кажа, че горният слой мъртви клетки на лицето и шията ми се излющи по много фин начин и кожата ми остана мека и гладка на допир. Кремът има онзи ефект на подхранване, който придава влага, сияйност и сякаш прави тургора моментално по-плътен. Това, което ме впечатли най-много е усещането на комфорт от повечето продукти, които тествах.

Имам миниатюри на продуктите за неколкократни домашни процедури и ще видя как ми се отразяват в рамките на следващата седмица-две.

Ценовият клас определено е висок, като за ориентир можете да разгледате сайта на бранда. Ползвалите продуктите твърдят, че са икономични, защото формулите са богати и е необходимо нанасянето на малко количество.

За мен е важно продуктите да не са тествани върху животни, което носи допълнителен бонус на Natura Bisse, които не провеждат тестове в нито един процес на разработка или производство върху животни.

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *