Пролет + подаръци + рециклиране!

От сряда, 20 март 2013 5 Връзка 0

cut

С какво свързвате пролетта? Аз с 3 неща: повече време навън, по-ярки цветове и пролетното почистване.

Сега си представете, че тези три неща се обединят в една малка… дамска чанта!

8402_w46_42

Тази чанта-плик е специална, поради 2 причини: 1-во е произведена в ограничена бройка и е една от „посланичките“ на пролетната Conscious колекция на H&M и няма да се продава в магазините на марката, 2-рата причина обаче е още по-интересна – тази красива и весела чанта е произведена от рециклирани отпадъци, а по-точно – найлонови пликове!

А сега и за наградата: 3 от вас ще получат по една такава чанта-плик H&M Conscious, но в замяна и аз искам нещо – да ми покажете как рециклирате и използвате повторно старите си вещи, дрехи, книги и т.н. вместо да ги метнете на кофите за боклук!

Започвам това предизвикателство точно днес – първият пролетен ден, точно в часът (13:01) когато официално Пролетта пристига в България съвсем символично – философията Reuse, Recycle, Reduce по някакъв начин много приляга именно на този сезон – на новите начала и смелите начинания!

Имате време да ми изпращате снимките си на anadinkova@gmail.com до 26 март – вторник, а на 27-ми март – сряда ще бъдат обявени тримата печеливши, които са показали най-много старание и са ми изпратили снимки как се справят с рециклирането!

И за да дам пример, вижте тази престилка, която преди време уших за Ади:

dsc07137

Тя е изработена от стара зелена калъфка за възглавница (неизползвана поради особеният цвят), стара черна тениска и остатъци от платове.

Следващите дни очаквайте още идеи как да дадете нови живот на всичко старо, което се чудите защо още пазите в домовете си. Някои от проектите стават и за съвместна изработка с деца 🙂

Успех!

5 Comments
  • MissVendella
    март 20, 2013

    Ама те са толкова много нещата, които правя със стари вещи! 😀 Сега трябва да ги наснимам! 🙂 Идеята ти е страхотна, а чантатa дори няма нужда да я коментирам! ^_^

  • Iva Georgieva
    март 21, 2013

    вече участвам :)))

  • The witch
    март 21, 2013

    Страхотна идея. Поздравление!
    С огромно удоволствие ще участвам във вашето предизвикателство.
    Успех!

  • Десислава Пальова
    март 25, 2013

    Страхотна идея!Успех на всички!

  • Кристиана Рунтева
    март 26, 2013

    Участвам! ^^

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *