Есенна грижа за коса и кожа

От вторник, 25 октомври 2016 0 , , , , Връзка 0

След вчерашния пост се сетих, че от много време не съм писала нищо от поредицата: тествани продукти, от които съм доволна. Така че ето – много минималистично и скромно, но истината е, че не обичам да се затрупвам с много продукти, а когато съм доволна от нещо определено – залагам на него.

Лице: IDÉALIA на Vichy – тук положението е любов от пръв допир, още когато кремът излезе на пазара, използвам го основно за периода есен-зима-ранна есен, т.е. когато не се налага да слагам слънцезащитен крем ежедневно. Използвам го за дневен и като база под грим.

Тяло: Natura Effects velvet soft moisture на Avon. Получих този крем като подарък в края на лятото и тъй като съм на края на кутията си поръчах още 2 – да имам в запас. Лек, мек, нежен, нанася се бързо, съхне/попива лесно, оставя кожата гладка, без да я прави лепкава, с много лек аромат – изобщо идеален за ежедневна употреба. Освен това е подходящ и за нанасяне сутрин, преди да се облека – не залепва за дрехите ми и не ми оставя усещане за тежест върху кожата, както много други продукти за суха кожа правят.

1

Коса: предвид сезонния косопад избрах шампоан + ампули Vida Shock от www.krasivotialo.com по препоръка на една виртуална приятелка/читателка на блога, с която често коментираме коя какво пробва, тества, от какво е доволна и какво не. По всичко личи, че косат ами не капе колкото обичайно тази есен, освен това расте с някаква бясна скорост и от съвсем къса черта/каре, която едвам прибирах – сега я връзвам спокойно на опашка. За мен бонус е свежия леко цитрусов аромат на шампоана, който не се натрапва и не се бие с парфюмите ми.

Ако имате други изпитани продукти – споделяйте на воля!

 

 

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *