Пролетно с настроение

От събота, 14 май 2011 2 , , , Връзка 0

Едно от хубавите неща на пролетта е, че се сещам отново за цветовете. Силуетите в черно-бяло и всички нюанси на сивото присъстват все по-рядко в ежедневието ми и дори и фен на черното като мен търси отново пъстри и ярки тонове. Искам отново да излизам на вечерни разходки и предпочитам да ходя на партита на открито. През зимата ми трябва силна мотивация, за да отида някъде след 6 вечерта, защото вече е тъмно. Но сега, когато мога да си нося обувките на босо и е светло до осем, светът отново е едно ведро и приветливо място и предпочитам да изпия чаша вино навън и в компания.

Понякога компанията може да бъде на приятели, друг път е на случайно срещнати познат на парти. Хубавото на случайните срещи на тематични партита е, че откривам още колко общи интереси имам с хората около мен. И когато партито е по конкретен повод мога дори да се запозная с нови хора, защото имам готова зададена тема за разговор. Последното такова парти миналата сряда беше посветено на италианската мода, вино и мотори. Дрехите – Versace, виното – Midalidare Estate, а моторите – Vespa.

Ревюто беше много жизнерадостно, може би защото момичетата не бяха професионални модели. Атмосферата беше лежерна и някак приятелска и с огромно задоволство открих, че хората се усмихват един на друг, дори да са абсолютни непознати. Нещо, което не ми се беше случвало от много време. И хубавото, когато си на подобно парти е, че можеш да заговориш напълно непозната и да започнете да обсъждате цветовете, материите и модата, после италианската елегантност, после италианската кухня, вина и приятните неща от живота изобщо.


Много харесах късите клинчета с дантели под полите и ролките. Може би защото бяха модерни и когато живеех в Рим, преди двайсетина години или просто защото не харесвам под късите поли да се вижда твърде много кожа. Възможно е да съм носталгична или с времето да съм отгледала някакво странно благоприличие, което се радва на сдържаната, закачлива и лъчезарна женственост повече отколкото на чистата провокация.

И разбира се пак се влюбих в един чифт обувки. Ярки, на висок ток, които могат да се носят целогодишно с всичките ми дънки. Кадърът не е много добър, за това препоръчвам да се видят на място.

2 Comments
  • Деси
    май 14, 2011

    е дай още малко снимки де

    • Ана
      май 14, 2011

      ето: http://bit.ly/jOobTr
      при това професионални 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *