Бански и бельо – серия поредна

От четвъртък, 11 август 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Вероятно това с бельото е някаква форма на фиксация, знам ли. Но периодично ме обхваща идеята, че трябва да си напазарувам нещо ново и се започва едно гледане, обикаляне, търсене… т.е. ровене в интернет и онлайн магазини – така, всъщност започвам напоследък, за да се ориентирам по какво да припадам в този конкретен момент и да спестя време от лутане между физическите магазини. Едно от места, които редовно наглеждам е mylingerieby.com (магазинът е на Леге 10, до миналата година беше BonBon сега се казва My Lingerie by Provoke и предлага редица брандове, като L’Agent by Agent Provocateur, Heidi Klum, Stella McCartney, Aubade и т.н.)

blog_header_1260x660_aubade-imperiale-3-2000_b289f

И така, вчера вечерта, докато с 1 око гледах скоковете в зеленясалия басейн на Олимпиадата в Рио, преглеждах къде какво ново и попаднах на новите артикули в mylingerieby.com – бански на Heidi Klum и част от капсулната колекция на Christian Lacroix за Aubade.

Днес сутринта наминах през магазина, където освен да разгледам физически новите попълнения, се порових и в щандовете с намаление (определено си заслужава! сдобих се с някои жестоки неща между 50% и 30% намалени!) и се влюбих в този цял бански от Heidi Klum, сега остава само и почивка на море да планирам/вмъкна в графика, за да имам причина да си го купя.

2

Двата бански половинки по-горе също ми допаднаха, защото са значително по-различни от всичко изрязано и твърде шарено или от обичайните бански тип танкини – т.е. с tank-top, т.е. с нещо като потник за горнище.

5

Новата колекция на Aubade по дизайн на Christian Lacroix е чудесна, но една идея по-сладникава и романтична за мен (аз предпочитам по-малко детайли) но вероятно ще се хареса на фенките на секси-женствени комплекти.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *