Сещате ли са за „Тя и той“? – е, това тук е нещо подобно, само че рубрика – с двойни коментари: от женска и от мъжка гледна точка.

2 Comments
 • Ангелина Иванова
  октомври 14, 2017

  Здравейте г-жо Динкова!
  Бих искала да Ви попитам дали се занимавате с личен брандинг. Тази година завърших програмата по дигитален маркетинг на СофтУни и съм се насочила да се развивам като експерт в три от областите. По този повод имам нужда от консултация за изграждане на личен бранд като в момента нямам яснота как да интегрирам досегашния си опит, който е огромен и разнообразен, така че да не изглежда, че започвам отначало – на 45 години съм. Наясно съм с целите си и професионалните си умения и какво мога да дам като добавена стойност, но ми липсва знанието как да навържа нещата от автобиографията в едно (в контекста на новото професионално предизвикателство), така че да работят хем на принципа на диверсификацията, но и да се подпомагат взаимно.
  Ако предлагате консултация в тази посока и бих искала да помоля за информация каква е цената и как работите – продължителност, необходимост от предварителна информация от моя страна и т.н.
  Благодаря предварително за отделеното време.

  Поздрави

  Ангелина Иванова

  • Ана
   октомври 18, 2017

   Здравейте, Ангелина,
   Малко по-късно ще ви пратя мейл с надявам се полезни насоки.
   Поздрави,
   Ана

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *